Kirjoittajien esittely

 

 

 

Päivi, 31-vuotias luokanopettajaopiskelija Oulusta.

Koirat: Lotta, 9-vuotta, Suomi,

Pasi (Pasarel), 1-vuosi, Romania,

Hertta (Hope), 1-vuosi, Romania.

Lisäksi kummihevonen Ceasar, Romania.

Hurahdin Rescue-toimintaan ja koiriin, kun sain Pasin.  Kävin katsomassa Kodittomien koirien ystävät ry:n sivuja, koska olin kuullut, että yhdistyksen kautta voi saada kodittoman koiran Romaniasta. Ihastuin pieneen Angie-tyttöön, mutta hän oli juuri varattu. Sain kuulla, että pieni Pasarel olisi kotihoidossa Helsingissä. Niinpä menin heti katsomaan poikaa. Ja ihastuin välittömästi! Jo seuraavalla viikolla Pasi muutti meille ja jouduimme asumaan pari kuukautta pienessä Helsingin yksiössäni.

Vielä enemmän Rescue-toiminnasta innostuin, kun sain kuulla ihmisten ikäviä sanoja ja ennakkoluuloja Rescue-koirista ja syytöksiä siitä, että olin ottanut ulkomailta tuodun koiran. Silloin halusin taistella entistä enemmän näiden koirien puolesta ja saada tukea muilta ”hurahtaneilta”, jotka olivat menneet antamaan kodin kodittomalle katukoiralle. Mutta ennen kaikkea innostuneisuuteen on vaikuttanut se, että Pasin sopeutuminen meille kävi niin ihmeellisen helposti, että sitä toimintaa ei voi kuin ihmetellä ja tukea.

Erityisen vakuuttuneeksi Save the dogsin toiminnasta tulin, saadessani käydä Cernavodassa viime syksynä. Oli upeaa nähdä kuinka koiria pääsi joka kuukausi pois Romaniasta ja nähdä konkreettisesti kuinka Save the dogs työllistää kymmeniä eläinten hyväksi työskenteleviä. Kuvassa istuu yksi pieni onnekkaista: entinen katukoira, joka pääsi Sveitsin adoptio-ohjelmaan. Kuvan on ottanut Claudia De Palma.

One response to “Kirjoittajien esittely

  1. Elina Hiltunen

    Miten pääsit käymään Cernavodassa? Minä kysyin samaista asiaa KKY:n FB-sivuilla ja minulle vastattiin että käynnit rasittaisivat tarhan työntekijöitä liiaksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s