Sankareita ja selviytyjiä # 22: Adriana

Joulukalenterin loppusuoralla panokset kovenevat. Ennen kuin kalenteri jää vuoden tauolle, haluamme ehdottomasti esitellä KKY:n tukijoille Adrianan.

Sara Turettalta tiedustellaan usein menestyksen avaimia. Yksi hänen vakiovastauksistaan on, että täytyy löytää oikeat ihmiset, koska vastuuta pitää jakaa, jotta voi kasvaa. Esimerkki on aina tämä nainen, Adriana, pääeläintenhoitaja Cernavodan tarhalta. Adriana on ollut kaikkien koirien äiti ja Saran tuki ja turva jo useita vuosia. Hän on henkilökunnan selkäranka, lämminhenkinen ja ahkera nainen, joka kantaa 30-kiloisia koiria olallaan, eikä kavahda vaikka koira kuinka louskuttaisi leukojaan Adrianan nenän edessä.

Adriana asuu pienessä asunnossa tarhalla miehensä Costican kanssa. Costicakin oli töissä Save the Dogsilla, kunnes menetti viime kesänä toisen jalkansa. Tämä on diabeetikoille valitettavan tyypillinen kohtalo, sillä sairauden hoitoon ei anneta riittäviä laitteita eikä ongelmiin kuten haavoihin puututa ajoissa. Tätä nykyä Costica työllistyy lähinnä rapsuttamalla koiria, jotka eivät tosin koskaan kyllästy rapsutteluun. Pienessä kodissaan heillä asuu omien koirien lisäksi perhe-elämään opettelevia kaikkein arimpia koiria tarhalta.

Vuosien varrella Adrianan lyhyt tömatka on pelastanut kymmenien koirien hengen, sillä öisin koiria hylätään tarhalle heilauttamalla nyytti aitauksen sisään. Hätääntyneet koirat puolustavat laumaansa ja kotiaan joskus hyvinkin raivokkaasti, ja meteliin herännyt Adriana on saapunut monen pelastavaksi enkeliksi viime hetkellä.

Adrianan ja koko tarhan joulutervehdys: https://www.facebook.com/photo.php?v=329212427091483

Jätä kommentti

Kategoria(t): Kirjoitetut

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s