Sankareita ja selviytyjiä # 9: Andreea M.

Ilman tätä naista yksikään koira ei matkustaisi Suomeen, Ruotsiin, Italiaan tai Sveitsiin. Hän on Andreea, jonka vastuualuetta ovat koirien passit ja liikuttaminen lentokentälle.

Suomeen hän pääsi käymään Kodittomien koirien ystävien kutsumana viime kesänä, ja illalla viedessämme bokseja lentokentälle aamun lentoa varten Andreea näki Helsinki-Vantaan yövalaistuksessaan ja huokaisi tämän olevan hänen maailmansa: hektinen maailma, joka ei tunne kellonaikoja.

Andreea on lämminhenkinen ja hyväsydäminen ihminen, joka rakastaa työtään ja koiria ja on uhrannut niille paljon. Hän on työnsä vuoksi muuttanut Cernavodaan ja elää arkipäivät erossa miehestään Cristianista, joka on töissä Bukarestissa. Viikonlopuiksi toinen ajaa toisen luo.

Kenties juuri pitkän välimatkan takia Cristianiin Andreea on vuorannut elämänsä koirilla. Kotonaan hänellä on niitä kahdeksan, jotka kaikki haluavat nukkua sängyssä silloinkin, kun Cristian on kotona. Onneksi Cristian on mies, jota on mahdoton saada huonolle tuulelle. 😀

Jätä kommentti

Kategoria(t): Kirjoitetut

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s